интересува ме вашите климатици успяват ли да охлаждат когато стане много горешо или духат хладък въздух.
Известие
Collapse
No announcement yet.
климатик на ГТВ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Razielпълних го наскоро няма и месец. просто духа студено след това топло когато е много горещо и после след извесно време пак студено. като на място духа по-топло отколкото в движение.Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от moxieсложил ли си врътката така че да духа и от таблото, и откъм краката? моята не успяваше да охлади достатъчно, ако духа само откъм таблото...
то бие в топла повърхност се пак (стъклото)
И при мен ако го пусна към купето си е Мразззззз, а през предното стъкло има разлика но все пак изсушава конденз (ако се появи) за секунди и духа студено, но по-слабичко..Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от JOVANI_1974абе моята е без климатик каде мога да си монтирам и колко ще струва?Алфа 156 2.0 98г.-Ex , Алфа 33 1.7 8v-Ex
Alfa 159 2.4 jtdm
Comment
-
Първоначално публикувано от properмоята клима преди няколко дена намали силата си по време на жегите, явно много я ползвах и фреона е за допълване... така че мисля днес или утре да отида до Импас56... ще споделя послеsigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
Comment